Mieszkanie w kolorze jasnego piasku

Mieszkanie w kolorze jasnego piasku, to niewielka kawalerka. Właścicielce zależało na wrażeniu przestrzeni. Jednocześnie nie chciała, aby mieszkenie było “sterylnie białe”. Optymalnym rozwiązaniem okazały się jasne, piaskowe kolory, przełamane ciemnymi frontami szafek w kuchni i graficznymi akcentami w postaci  mebli gotowych. Ład we wnętrzu wprowadzają projektowane szafy na wymiar z neutralnego mdf’u lakieowanego w kolorze ścian. Przestrzeń powiększa też jasna podłoga z olejowanego i rozbielanego jesionu.  Ciekawym elementem są też starannie dobrane tapety. Aranżacja wnętrz została skrojona na miarę.

EFEKT Plus – Biura Zarządu

W 2012 roku powstał projekt biur zarządu Zakładu Produkcji Folii Efekt Plus Sp. z o.o.  w strefie ekonomicznej w Rogoźnicy. Właściciele firmy kładąc duży nacisk na rozwój zakładu i wprowadzanie innowacyjnych technologii, oczekiwali, że serce firmy – gabinety zarządu, będą w pełni uosabiać tą filozofię. Z drugiej strony Efekt Plus Sp. z o.o. , to rodzinna firma – typowo biurowe rozwiązania zostały złagodzone ocieploną kolorystyką, która łamie sztywne ramy typowe, dla biur kadry zarządzającej. Zamiast oczywistych szarości, lub granatów pojawiły się kolory ziemi, połączone z kremowobiałymi odcieniami. Powstały gabinety nowoczesne, odpowiadające randze i charakterowi użytkowników.

Projekt aranżacji wnętrza objął również hall wejściowy, klatkę schodową, oraz komunikację na kolejnych kondygnacjach. Te wnętrza, są wizytówką firmy, świadczą o jej prestiżu – elegancki, czarny granit na schodach skontrastowany z jasno-beżową płytką o dużym formacie, piękna, grafitowa tapeta z lekkim połyskiem – zostały zaprzęgnięte, by świadczyć o potencjale firmy.

folia-stretch.pl

 

Biura zarządu

Klatka schodowa i hall wejściowy

biuro aranżacji wnętrz

Biura zarządu

Spędzamy dużo czasu w pracy. Środowisko, w którym pracujemy ma istotny wpływ na naszą produktywność i na to jak nasi klienci postrzegają firmę. W ramach projektu remontowany budynek biurowy został zamieniony w proste, eleganckie i przestronne środowisko pracy. Projekt obejmował  recepcję, wnętrza biurowe, sekretariat, salę konferencyjną, gabinety zarządu.

 

Wystrój kancelarii prawniczej

Regularnie współpracuję z klientami, którzy potrzebują pomocy przy zaprojektowaniu powierzchni biurowej. Jednym z takich klientów jest rzeszowska kancelaria prawnicza Causa Finita, która oferuje kompleksową obsługę prawną procesów inwestycyjnych i nieruchomości. Aranżacja wnętrza miała odzwierciedlać prestiż firmy, jej misję i reprezentowane przez nią wartości. Miała również stworzyć przyjazny klimat, z którym pracownicy mogliby się utożsamiać.