EFEKT Plus – Sala konferencyjna

W 2013 roku został zrealizowany drugi etap inwestycji w Rogoźnicy. Na ostatniej kondygnacji została zaprojektowana duża sala konferencyjna dla pracowników Zakładu Produkcji Folii Efekt Plus Sp. z o.o. Obok niej powstał zestaw pokoi biurowych, połączonych ze sobą pływającym sufitem podwieszanym, który został nietypowo oderwany od ścian. Komfort użytkownikom sali zapewniają urządzenia klimatyzujące oraz aneks kuchenny. W przeciwieństwie do innych, stonowanych pomieszczeń, sala konferencyjna kipi energią, dzięki akcentom limonkowej zieleni. Wnętrze ma zachęcać do ożywionej dyskusji. Efekt podkreśla układ oświetlenia inspirowany stacjami kosmicznymi.

folia-stretch.pl

 

Sala konferencyjna

Korytarz przy biurach

Posted in Projektowanie wnętrz komercyjnych and tagged , , , , , , , .